News

Kuula täna Raadio2 Pleier Extra saates: Efterklangi ja Kopenhaageni Filharmoonikute võimas “Piramida” kontserdi salvestus

Kuupäev

Täna õhtul mängib Koit Raudsepp Pleier Extra saates ette Efterklangi ja Kopenhaageni Filharmoonikute võimsa ja unikaalse versiooni “Piramida” kontserdist, kuula kell 19.00!

Taanlaste indie-trio Efterklangi neljas album “Piramida” ilmus möödunud aasta septembrikuus. Albumi esiettekanne tormiline tagasiside, mis seda kontserti saatis, andis bändile võimaluse jõuda kontserdiga prestiižsetesse kontsertsaalidesse üle maailma. Tänaseks on “Piramida” kontserdi sümfooniaorkestri versiooni maailmas 16 korral mängitud, muuhulgas ka väljamüüdud kontsertidel Londonis nii Barbicanis kui Royal Albert Hallis ja New Yorgi Metropolitan muuseumi kontserdisaalis.

Täna õhtul Raadio2’s ettemängimisele tulev kaunis salvestus on salvestatud möödunud aasta oktoobrikuus Kopenhaageni Muusikaakadeemia kontsertsaalis.

Efterklangi originaalloomingu on sümfooniaorkestrile arranžeerinud taanlane Karsten Fundal ja New Yorgi helilooja Missy Mazzoli. Efterklangi ja Kopenhaageni Filharmoonikute kontsert on saadaval vaid digitaalselt ning limiteeritud koguses topeltvinüülidel. Väljaandjaks Efterklangi enda plaadifirma Rumraket.

Kolmapäeval, 10. juulil astub Efterklang üles Tallinnas, Kadrioru lossi Lilleaias, erikülaliseks Odd Hugo.

Kontserdi ajakava:
Kolmapäeval, 10. juulil Kadrioru lossi Lilleaias (Weizenbergi 37)
19:00 – avame uksed publikule
20:00 – 20:30 Odd Hugo
21:00 – 22:30 Efterklang

Kontserdi piletid on müügil Piletilevis hinnaga 30€. Kontserdil on müügil Efterklang ja Odd Hugo plaadid, arveldamine sularahas. Mõnusate ampsude eest hoolitseb kontserdil kohvik Katharinenthal.

Kontserdi korraldab Musiccase OÜ, koostööpartnerid Nordic Hotel Forum, Viru Keskus, Rada7, Raadio2.

Piletilink:
http://www.piletilevi.ee/est/piletid/muusika/?concert=126913

Fotod:
http://efterklang.net/home/wp-content/uploads/2013/06/ThPiramidaConcert2-byKENNETH-NGUYEN-700px.jpg

uudise foto: Kenneth Nguyen

Latest project

Eesti muusikaturu fookuspäev 2025

Näita rohkem